Rólunk - Egyedi Céges Pólók

Tartalomhoz ugrás
        
Néhány szóban bemutatkozunk!
      
Vállalkozásunkat 2007-ben hoztuk létre alapvetően - és akkoriban egyedülállóan a Magyar piacon -  komplex, teljeskörű irodai kiszolgálásra. Ebben benne foglaltatik a  takarítás, könyvelés, flottakeelés, irodai hulladék és papírkezelés.  Irattározási megoldások, iratmegsemmísétés, stb.
        
Pár éves angliai  tartózkodás alkalmával, ahol szintén tevékenykedtünk, profilunk bővült.  Irodatechnikai üzletágunk ezen időszakban vállalt toner-, és  tintapatrontölést, valamint eredeti és utángyártott nyomtatókellékek  beszerzését ésbeüzemelését. Egyedülálló módon a “No question warranty”-t vezettük be és tekintettük küldetésünknek ezen időszakban.
        
Tehát a problémás egységet, terméket kérdés nélkül újracseréltük.
        
Ez még manapság is egyedülálló a piacon. De mi ezt tesszük! Miért? Mert az ügyfélelégedettség az első!
 
EMBLÉMÁZÁS:
        
Szintén Angliában lettünk az  emblémázási, dekorálási iparág elkötelezett hívei. Itt tanultuk meg a  technikát, találtuk meg a tökéletes alapanyagokat és  beszállítókat. Büszkén jelenthetem ki, hogy talán egyedülálló módon ebben  a szegmensben - a kategóriában amit mi képviselünk -  használunk eredeti EPSON által gyártott minőségi termékeket a  szublimációs nyomtatáshoz! Ez által a minőség állandó és garantált a  céges emblémázási és a reklámtárgy emblémázási piacon!
     
TEGYEN MINKET PRÓBÁRA ÉS  KÉRJEN ALÁNLATOT MOST A CÉGESPÓLÓK BESZERZÉSÉRE. GARANTÁLTAN CSAK A  PRÉMIUM KATEGÓRIÁS, 100% PAMUT PÓLÓKAT HASZNÁLJUK (minimum anyagsűrűség  180g/nm) AZ EGYEDI CÉGESPÓLÓK EMBLÉMÁZÁSÁRA!**
        
Nincs veszteni valója!
               
  • Ingyen egyedi cégespóló látványterv
  • Ingyen mintatermék emblémás cégespólóinkból, vagy bármely választott egyedi céges ajándékunkból
  • Árgarancia
  • Udvarias, rugalmas kiszolgálás - mindig az Ön igényeihez igazodván
  • Gyors, pontos teljesítés
  •         
        
Mindig az Ön emblémázási igényeihez mérten végezzük el az anyagválasztást a céges pólók, ajándékok emblémázásához
+36 30 607 37 07
info {kukac} egyedicegespolo.hu
Minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz